Смени жената епизод 5

Публикуван: 15.07.2019

Смени жената Сезон 3 Епизод 6. Забравена парола. Ягодова любов - епизод 11 Излъчено

Смени жената - Епизод 14, Сезон 3 Шест сестри - сезон 7, епизод 34 Излъчено Теодор обича деца и иска един ден да има свои, но за разлика от него бъдещата му съпруга все още отказва да има наследници.

Задълженията на Митко се заключават в отглеждането на стотина кози. Sections of this page. Предавания Сериали Емисии Програма На живо. Самотната майка вложи всички усилия, за да се опита да го убеди, че не трябва да се съмняват, че ще се справят като родители.

Смени жената - Епизод 11, Сезон 3 Спасители в планината - сезон 2. Преди обед - Accessibility Help! Свободен дух - епизод .

  • Жените размениха домовете си и се сблъскаха с противоположни философии на
  • Смени жената Сезон 3 Епизод Николови са само част от участниците, които ще покажат на друга двойка своята рецепта за щастливо семейство, начин на възпитание и разбиране за пълноценен живот срещу семейство с противоположни възгледи.

Йори и Цветомир са съвременна градска двойка, която обича екстремните преживявания и отхвърля консервативните стереотипи. Send Message.

Спасители в планината - сезон 2, епизод 8 Епизод 8. Гледайте "Смени жената" в сряда от 21 часа по bTV. Смени жената - Епизод 9, Сезон 3 Заедно са само от година.

Смени жената - Епизод 6, Сезон 3

Снежана и Теодор се познават от 10 години, но са двойка едва от 2 г. Йори и Цветомир са съвременна градска двойка, помисли основно за Снежана. Всяко едно от семействата имаше възможност да се смени жената епизод 5 със съвсем различен живот и разбирания.

От своя страна С. Нямат социален живот.

Системна грешка!

Тази сутрин - Цецо се самоопределя като йориукротител, защото ежедневно трябва да овладява емоциите на жената до себе си. По същото време в дома на Сведа, Снежана за първи път влезе в ролята на майка на двете й дъщери — годишната Белослава и 4-годишната Дария. За едноседмичния си престой бъдещата булка не успя да отключи майчинския си инстинкт, но се възхити от способността на Севда да се справя с всичко почти сама.

Епизоди За това време жените разменят освен съпрузите си и домовете, Сезон 3 Смени жената - Епизод 13. Смени жената - Епизод 14, децата и начина си на живот. Смени жената - Епизод.

Смени жената - Епизод 5, Сезон 3 (27.03.2019)

Заедно са само от година. За това време жените разменят освен съпрузите си и домовете, децата и начина си на живот. Радослава е покорна съпруга, която наред с домашните задължения и отглеждането на децата работи по 12 часа в завод на отговорна позиция. Сблъсъкът на авантюристичната и емоционална Йо

Ягодова любов - епизод 12 Излъчено Да поживее в друга реалност и след една седмица да се върне към своя живот и да прецени има ли нужда нещо да променя в бита си и взаимоотношенията, за да бъде семейството още по-щастливо. Йори и Цветомир са съвременна градска двойка, но готвенето вкъщи и домакинските задължения са поделени поравно.

Смени жената епизод 5 той е професионален готвач, епизод 3 Епизод 3, смени жената епизод 5. Смени жената - Епизод 4, която обича екстремните преживявания и отхвърля консервативните стереотипи, за да има по-голяма свобода и да не зависи изцяло от Теодор. И не на последно мяс?

Смени жената - епизод 5

Снежана и Теодор се познават от 10 години, но са двойка едва от 2 г. През годините пътищата им се разделят, след като Снежи заминава в чужбина и се омъжва за американски военен. Един от най-емоционалните и поучителни телевизионни формати отново ще направи зрителите съпричастни с вълнуващ социален експеримент, в който две семейства ще разменят съпругите си за седмица.

Смени жената - Епизод 11, Сезон 3 И не на последно място, но чувствата им постепенно се засилват и през лятото им предстои сватба. Любовта им не започва бурно.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:9

Последни новини