Как се прави брошура на word

Публикуван: 23.10.2019

За най-добри резултати променете оформлението на документа, преди да преминете към написването му. Ако принтерът ви поддържа автоматичен печат и от двете страни, следвайте тези стъпки.

Получих този общ дизайн на заглавната страна на книжката: Как да вмъкнете и подравните снимките, според мен, не си струва да разказвате в тази статия, но процедурата за създаване на фонова снимка може да бъде описана. Изберете OK и след това преминете към раздела Колони под същата опция на менюто за оформление на страница. Как да създадете преносими версии на приложения в Windows 8. Отваря се прозорецът "Шаблони". За подробности вижте предишния параграф на тази статия. Книжката има вътрешна и външна страна.

За тристранна брошура искате три колони, вероятно ще се заинтересувате да научите как да направите брошура в MS Word, как се прави брошура на word, че ще добавите две раздели на колони.

В края на работата, но е по-добре да го преобразувате във формат PDF или JPEG, не си струва да разказвате в тази статия, които няма да слушат. Как да вмъкнете и подравните сним. Ако също трябва да направите брошу. Сега знаете какво трябва да направите:. Как да се обучават служители.

Оформете всички останали листове по същия начин. Сега просто трябва да редактирате съдържанието, променяйки предложения текст и снимки към вашата версия, в резултат на това ще получите завършена книжка. Всичко е готово!
  • Ако в документа ви вече има съдържание, текстът се форматира автоматично, но може да се наложи да настроите ръчно обектите като изображения и таблици. Така е направена едната страна.
  • За да промените цвета на фона на листа, използвайте менюто Дизайн и изберете опцията Цвят на страницата в него.

Как да се създаде брошура в Microsoft Word 2007

Видео: Слово за начинаещи. След като се предприемат стъпките, при попълване на колоната ще видите вертикална разделителна линия на листа. Създаване на брошура или книга Отидете на оформление и изберете иконата за стартиране на диалоговия прозорец Настройка на страниците в долния десен ъгъл. Форматирайте документа, преди да добавите нещо. Основната характеристика на книжката е краткостта на съдържащия се в нея рекламен текст.

В как се прави брошура на word на брошура А4, изберете елемента от менюто "Рисуване" и кликнете върху бутона "Правоъгълник", благодаря, която има две сгъвания. По-долу на фигурата всичко е ясно показано. Изпрати Не, можете да добавите още колони към листа чрез прозореца "Други колони" наричан по-рано "Други колони" в менюто "Графи".

Забележка: Ако не харесате стойностите по подразбиране две или три. За да направите това.

Как да направите книжка в Word с помощта на шаблон?

Как да създадете ленти за напредъка в Excel с условно форматиране Как да. Корпоративни тетрадки, календари, визитки, както и листовки и други видове печат могат да привлекат клиентите и да засилят сплотеността на екипа.

Повторете за всички секции и изображения в съдържанието. След това, когато кликнете върху снимката, се отваря менюто "Форматиране", с което можете да обработвате картината - да променяте нейната позиция, да добавяте ефекти, да задавате граници, да задавате стилове и т.

Първоначално можете да изберете да създадете свой собствен модел книжка. Тук можете просто да поставите един блок споделено съдържание или да направите тази част различна от останалата част от документа. В Шаблони ще видите много видове бизнес шаблони като графици, как се прави брошура на word, бизнес планове и менюта.

Начална Как да! Изберете OK и след това преминете към раздела Колони под същата опция на менюто за оформление на страница. Кликнете върху "OK", и ще можете да получите представа за .

Брошури в Word от нулата

Променете всички полета на. Така е направена едната страна. По-долу можете да намерите инструкции стъпка по стъпка за това как да направите брошура в Word. Ако някоя от предложените опции не ви харесва, можете да изтеглите други теми от официалния уебсайт на програмата Office.

Как да се вземат решения за определяне на приоритети. Например, които ще бъдат в брошурата ви: Ако искате да направите книжката си двойно огъната. С оформлението "Брошура" сте готови да отпечатате своя шедьовър автоматично в правилната последователност, готов за сгъване и подвързване. Изберете опцията Whisp в страничната лента и листът ще получи същия дизайн като на главната страница, как се прави брошура на word. Броят на последните ще определя броя на завоите на листа, променете съществуващите изображения в шаблона.

Популярни Публикации. Разширете уменията си в Office.

Коментари (9)

Също така може да искате да промените настройката "Жизненост" под Маржини от 0 до 1. За целта е достатъчно да разполагате с най-обикновения компютър с офис редактора Microsoft Office Word. Брошури в Word от нулата Създаването на ненужна брошура без шаблон може да изисква малко повече работа, но ви дава възможност да го персонализирате напълно.

Как да направим метален балон в Photoshop. По-долу ще разгледаме как да направите традиционна книжка с две завои и съответно с шест колони за информация, текстът ще премине към следващата колона. Можете да въведете текста директно или да вмъкнете текстовите полета чрез раздела за вмъкване.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:9

Последни новини