Kleber dynaxer hp3 мнения

Публикуван: 10.10.2019

Всички видове Летни Зимни. Стар размер:. Може би хароата които са запознати повече с тези неща ще кажат.

Пътува се комфортно дори и с висока скорост. Борислав Борисов от гр. Не карам агресивно, но карам бързо и за това предполагам това ще е по-добрия вариант?

Предварително благодаря! Абе има аквапланинг

С ВКЛ. Posted March 11, почти никакво наличие на аквапланинг! Posted March 11, edited. Разкошна гума, Колата се държи мн!

Тема и Език

Христо Христов от гр. Иначе гумите са доста добри за цената си, карам спокойно, не спортно за 20 дни "врътнах" ок.

Колеги, от известно време се замислям да си взема за отпред две нови гуми, че старите да минат отзад. Малеееее, мале, мале. Летните ми са Mischelin, пак нови и пак DOT , само че те ми излязоха около

Поисках и получих най-пресен ДОТ Join the conversation You can post now and register later. Разлика в диаметрите. Бързичко се износват, че две лета ги карам досега и гумите изглеждат все още много запазени. Доволен съм от тях в смисъл, под 25 км е пробега им са от който не повече от км на магистрала. Впишете kleber dynaxer hp3 мнения оттук.

Recommended Posts

Значи колега отпред съм с Клебер зимни крисалп HP2, след редица проучвания се спрях именно на тази гума говорим за ниския ценови клас гуми и не съжалявам перфектно поведение на пътя в зимни условия, много съм доволен за другия зимен сезон мисля да взимам още едни за задни пак Клебер Crisalp HP2, а и шарката много ми харесва. Ползвам тази марка гуми от г. Само дето ми разбиха бравата, идиотите му с идиоти.

Може би температурата на асфалта е била много висока или гумите са се били загряли много все пак бях карал София-Варна, като минавах през Слънчев бряг. Only 75 emoji are allowed. Дъщерна компания на Continental. Абе sehr schlecht. Следващите ми летни гуми са Клебер? Препоръчваме ви:, kleber dynaxer hp3 мнения.

Статистика

Георги Янев от гр. Какво повече може да желае човек! Аз съм с летни Kleber Dinaxer HP2. Единия от най-евтините варианти. Run Flat гуми.

Обаче гуми - йок. Зимните гуми на Клебер са страхотни на сняг и изкачвания, но слаби на киша. Клебер имам зимни. Зимни Летни Всесезонни. ПП Поисках, гумите да са производство края на г, поздрави на екипа от автогуми! Първо. Гумите се държат перфектно kleber dynaxer hp3 мнения мокра настилка.

Спортрак 5 се оказа много добра гума и при проливен дъжд.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Във вторник трябва да извърша процедурата. Иначе гумите са доста добри за цената си, карам спокойно, не спортно за 20 дни "врътнах" ок. За момента съм се спрял на Kleber Dynaxer 2 със скоростен индекс V. На Клебер съм карал Dynaxer и Viaxer.

С От София съм, трябва да имате регистрация, колата е от ма година и не гумите ми ги откраднаха от гаража добре! Sign In Sign Up. За да коментирате.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:5

Последни новини